🙃Vai zinājāt, ka lielākā daļa šefpavāru izmanto filtrētu ūdeni, lai radītu kulinārijas šedevrus.
Eiropā uz tā gatavo atzīti restorāniņi.

😋Tas izskaidrojams ar to, ka filtrācija labvēlīgi ietekmē trauku kvalitāti:

☑️pilnībā atklāj produktu garšas un uzturvērtības,
☑️sniedz vislielāko labumu: no ūdens tiek izvadīti bīstamie piemaisījumi, kā arī komponenti, kas nelabvēlīgi ietekmē tā garšu un smaržu.

😁Piemaisījumi ūdenī pasliktina ēdiena garšu:

☑️Hlors, kas dezinficē ūdeni, reaģē ar organiskiem savienojumiem. Tas ne tikai sabojā ēdiena garšu, bet arī palielina sirds un asinsvadu slimību risku.

😃Vai esat ievērojuši, ka, gatavojot ar nefiltrētu krāna ūdeni, uz traukiem paliek raksturīgi nosēdumi?

☑️Dzelzs klātbūtne ūdenī piešķir specifisku garšu, ir organisma alerģisku reakciju cēlonis, nieru un aknu darbības traucējumi.

☑️Filtri atbilst visām augstas kvalitātes ūdens attīrīšanas prasībām.

☑️Palīdzēsim izvēlēties savai virtuvei filtru, kas no ūdens izvadīs bīstamos piemaisījumus, kā arī mīkstinās ūdeni, uzlabos tā krāsu, garšu un smaržu.